Драги читатели,
 
Фондация „Америка за България“ започна новата година мажорно. Наред с многото поводи за празнуване обявихме нов конкурс за развитие на селски туризъм в Северна България.

В очакване на вълнуващи нови партньорства, в този брой на месечния ни бюлетин обръщаме поглед назад към успехите, които нашите партньори пожънаха през изминалите 12 месеца.

Научавайте първи за последните новости около Фондацията и нейните партньори, като се абонирате за бюлетина ни.


Гордеем се с вас!

Нашите партньори от бизнеса и неправителствения сектор приемат проблемите на своите общности присърце и често заедно работят върху решения, от които печелим всички. Изключително щастливи сме, когато работата им получи заслужено признание.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Agriturismo в България?

България има дадености да се превърне в световна дестинация за селски туризъм, също като Италия. За нас е чест да си партнираме с няколко италиански организации и български експерти в областта в първия конкурс за развитие на агротуризъм в България.

Представители на Фондацията ще отговорят на вашите въпроси за тази нова възможност на информационен уебинар в 11ч. сряда, 19 януари, който ще бъде излъчен на живо на Фейсбук страницата на Фондация „Америка за България“.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Не изпускайте!

Запознайте се с правата си и бъдете по-активен член на обществото с помощта на новия чатбот „Граждански навигатор“ на Българския център за нестопанско право.

Направихте ли списък с новогодишни резолюции? А доброволчеството попада ли в него? Все още имате време да го допълните! Открийте своята мисия на www.timeheroes.org и започнете 2022 година с добротворчество!

Асоциацията на европейските журналисти – България редовно публикува възможности за журналисти и редакции на своята уебстраница. Бъдете информирани!

На вниманието на прохождащите предприемачи в района на Русе: научете повече за стартирането на дигитален бизнес, като се запишете за курс на Startup Factory – група надъхани млади предприемачи от IT сектора с мисия да подкрепят желаещите да развият своите дигитални умения и да стартират собствен бизнес.


Абонирайте се

Ще научавате за нови възможности преди всички, като се абонирате за този бюлетин и ни последвате във Facebook, Instagram и LinkedIn.


С пожелания за една по-здрава и успешна година,
 
Вашите приятели от Фондация „Америка за България“

Разпространете доброто
Ако харесвате нашите истории, моля, споделете ги с приятели и колеги и нека заедно разпространяваме добро. Благодарим!
Споделете Споделете
Споделете Споделете
Facebook
Vimeo
Link
Website
© 2022  Всички права запазени
Фондация „Америка за България“
ул. „Мальовица“ №6, София 1000, България
За контакти: [email protected]